Selecteer een pagina

PRIVACYVERKLARING

Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. Daarom hebben we beleid ontwikkeld om zorgvuldig en wettig om te gaan met jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we jouw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken.

Thuiswerkcoach is een initiatief van EmpowerPeople en levert diensten en virtuele producten aan particuliere en zakelijke klanten. EmpoweringPeople is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Margôt van Brakel
margot@empoweringpeople.nl of info@thuiswerkcoach.com
KNSM laan 551, 1019 LD Amsterdam
+31(0)616596060
Kamer van Koophandel: 37131191 

Persoonsgegevens die wij verwerken
EmpoweringPeople verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer t.b.v. betalingen

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je overtuigt bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via margot@empoweringpeople.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
EmpoweringPeople verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Te informeren over wijzigingen van onze diensten
  • Om diensten bij af te leveren
  • Het afhandelen van een betaling
  • EmpoweringPeople analyseert gedrag op de website Thuiswerkcoach.com om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Dit gebeurt via Google Analytics.
  • EmpoweringPeople verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
EmpoweringPeople bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, tenzij wij op grond van wettelijke regelgeving gegevens langer moeten bewaren.

  • Persoonsgegevens t.b.v. het aannemen of verstrekken van een opdracht worden bewaard zolang je gebruik blijft maken van de diensten van de Thuiswerkcoach. Op verzoek kunnen bij beëindiging van de diensten jouw gegevens verwijderd worden uit ons systeem.
  • Als je contact opneemt met de Thuiswerkcoach via de website, worden de gegevens die je meestuurt (zoals naam, bedrijfsnaam, mailadres en telefoonnummer) opgeslagen op de mailserver van Strato. Die gegevens worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
  • De gegevens die worden verzameld door Google Analytics zijn anoniem en worden voor onbepaalde tijd bewaard op de server van Google.

Delen van persoonsgegevens met derden
EmpoweringPeople verkoopt geen enkele gegevens aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. EmpoweringPeople blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
EmpoweringPeople gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. EmpoweringPeople gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij een eerste bezoek aan onze website hebben wij jou al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Je kunt ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Hieronder vindt u en overzicht:

  • Google Analytics
    Functie: analytische cookies die websitebezoek meet
    Bewaartermijn: 2 jaar
  • Facebook en Instagram
    Functie: permanente en sessie cookies
    Bewaartermijn: https://www.facebook.com/policies/cookies/
  • LinkedIn
    Functie: permanente en sessie cookies
    Bewaartermijn: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens door EmpoweringPeople en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar margot@empoweringpeople.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op ieder verzoek.

We willen je er tevens op wijzen dat altijd de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
EmpoweringPeople neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via margot@empoweringpeople.nl of info@thuiswerkcoach.com