Selecteer een pagina

Over ons

Thuiswerkcoach is een initiatief van EmpoweringPeople. We geloven dat mensen tot meer in staat zijn dat we nu denken en helpen mensen om ruimte te geven aan hun potentieel. Nu we ineens in een situatie terechtkomen die een groot beroep doet op onze wendbaarheid, willen we juist hier een duwtje in de rug geven.

We werken niet thuis omdat het KAN, maar omdat het MOET. Zonder daarop voorbereid te zijn, zit je aan de keukentafel – of op de bank – en moet je een manier vinden om thuis ontspannen en effectief te werken. Daar willen we je graag bij helpen!

Onze jarenlange ervaring met thuiswerken en met het begeleiden van mensen in verandering zetten we graag in om anderen te helpen om thuiswerken te laten werken. Met een heel laagdrempelig aanbod, zodat iedereen ermee aan de slag kan.

En, door in te gaan op de situatie en vragen van thuiswerkende medewerkers en managers krijgen we beter inzicht in wat er nodig is. Om op basis daarvan de ondersteuning van thuiswerkers te verbeteren en nog breder toegankelijk te maken. Om samen thuiswerken te laten werken.

Heb je suggesties, heb je verzoeken, wil je meewerken als thuiswerkcoach? Neem dan contact met ons op via info@thuiswerkcoach.com.

Met hartelijke groet vanuit huis,

Margot

Margôt van Brakel

BEDRIJFSGEGEVENS

Thuiswerkcoach is een initiatief van EmpoweringPeople.
KvK: 37131191
Email: info@thuiswerkcoach.com
Mobiel: 06-16596060
Privacyverklaring